تفاوت روتاری ولوهای drop through و blow through چیست؟

تفاوت روتاری ولوهای drop through و blow through چیست؟
تاریخ:
۰۳ اسفند ۱۴۰۰
اگر شما با این شیرها آشنا هستید، بدون شک شنیده اید که آنها را به نام های مختلفی می شناسند:
شیر روتاری، شیر ستاره، ایرلاک و بدین ترتیب لیست ادامه می یابد. اساساً همه آنها یک چیز را توصیف می کنند و نام آن تنها بستگی به این دارد که از کدام گوشه جهان هستید و این تجهیز را در کدام صنعت به کار می برید.
در حالت کلی دو پیکربندی متفاوت برای شیر دوار وجود دارد. در این مقاله به شرح آنها می پردازیم: drop و blow.

شیرهای drop through

این نوع شیرهای دوار بسیار رایج‌ هستند؛ آنها سازگارترین نوع شیر بوده و معمولاً می‌توانند در اکثر کاربری ها نیاز شما را برآورده کنند. یک شیر drop دارای وروئدی و خروجی با پیکربندی یکسان است. این شیر را می‌توان برای کاربردهای گرانشی و حفظ فشار استفاده کرد و طیف گسترده‌ای از تجهیزات پایین/بالا دست را تغذیه/تخلیه کرد. اگرچه ممکن است در برخی موارد گزینه ای ارجح نباشند، اما هنگامی که با مخزن تخلیه استفاده می شوند، می توانند برای تغذیه خط انتقال پنوماتیک نیز بکار روند.

شیرهای blow through

شیرهایی که کمتر رایج هستند اما زمانی که در جای مناسب استفاده شود، بسیار مفیدند. شیرهای blow through زمانی که از بالا به آن نگاه کنید، بسیار شبیه به شیر drop through است. در حالی که ورودی‌ آنها تقریباً یکسان است، اما خروجی بسیار متفاوتی دارند؛ زیرا طراحی آنها به گونه‌ای است که مستقیماً (و یا بخشی از) یک خط دمنده پنوماتیکی را تشکیل دهند.
هنگامی که روتور مستقیماً در مسیر خط انتقال قرار دارد، در هر یک از جیب های (پاکیت های) روتور به طور کامل دمیده می‌شود. این امر به ویژه در هنگام کار با مواد چسبنده یا موادی که در تخلیه از پاکیت های روتور به تنهایی تحت نیروی گرانش مشکل دارند، مفید واقع می شود.
با این حال، شیر blow through دارای محدودیت هایی است که باید در نظر گرفته شود:
نمی تواند به صورت سری نصب شود: در حالت ایده آل، چندین شیر blow through را در یک خط انتقال پنوماتیک قرار نمی دهید تا از سایش زودهنگام شیرهای پایین دست جلوگیری شود.
برای کاربری های بسیار ساینده مناسب نیست: به دلیل ماهیت قرار گرفتن شیر در داخل خط انتقال، آن را مستعد فرسایش سریع می کند.

خلاصه

هر دو نوع شیر در هر یک از کاربری های مورد علاقه خود به یک اندازه سازگار هستند؛ پیکربندی های مختلف درایو، طراحی های مختلف روتور، انواع آب بند و جنس محفظه شیر، همگی بدون توجه به صنعت یا ماده انتقالی قابل استفاده هستند.
در اغلب موارد هنگام انتخاب تجهیزات، قوانین مشخص و سریعی وجود ندارد. عوامل زیادی وجود دارد که باید در نظر گرفته شوند و متأسفانه بسیاری از خطاهای احتمالی در انتظار شما هستند.
 
دیدگاه خود را ارائه دهید
لطفا دیدگاهتان را در فرم زیر درج نمایید.
کد امنیتی نمایش داده شده در تصویر بالا را وارد فرمایید.
مطالب بیشتر در این زمینه
پوشش‌دهی کروم سخت چیست؟
 ۱۶ فروردین ۱۴۰۱

پوشش‌دهی کروم سخت چیست؟

فرآیند پوشش‌دهی کروم کاربردهای زیادی در ساخت، تولید و صنعت کالاهای مصرفی دارد. روکش کروم که معمولاً به عنوان "کروم" شناخته می‌شود، پوشش محافظ و درخشنده براقی را هنگام اعمال بر روی قطعات و محصولات فلزی ایجاد می‌کند. آبکاری کروم می‌تواند اهداف تزئینی داشته باشد یا می‌تواند خواص مطلوب اجزای ...  ادامه مطلب 
مگنت پیکاپ یا دورسنج ( magnetic pickup)
 ۲۲ اسفند ۱۴۰۰

مگنت پیکاپ یا دورسنج ( magnetic pickup)

سنسورهای سرعت پیکاپ مغناطیسی (MPU) حرکت مکانیکی فلایویل موتور/روتور روتاری ولو را به ولتاژ AC بدون نیروی خارجی تبدیل می کند. هر بار که دنده فلایویل و یا زائده روتاری ولو از نزدیک قطعه قطب مرکزی می گذرد، سیگنالی را برای اندازه گیری دور (RPM) موتور ارسال می کند. کاربرد سنسور پیکاپ مغناطیسی ...  ادامه مطلب 
چه زمانی روتاری ولو شما نیاز به تعویض دارد؟
 ۰۹ اسفند ۱۴۰۰

چه زمانی روتاری ولو شما نیاز به تعویض دارد؟

یکی از مسائل مهم در سیستم های انتقال، عمر سایشی شیرهای دوار است. روتاری ولوهای ایرلاک هنوز هم در صنعت انتقال پنوماتیکی کار می‌کنند، زیرا معمولاً بهترین وسیله برای اندازه‌گیری مواد و در عین حال ایجاد آب بند هوایی با حفظ اختلاف فشار دو سمت خود هستند. اگر چه این شیرها در هیچ یک از ...  ادامه مطلب 
شش مرحله آسان برای پیشگیری از خرابی روتاری ولو!
 ۰۷ اسفند ۱۴۰۰

شش مرحله آسان برای پیشگیری از خرابی روتاری ولو!

  در حالی که روتاری ولوها ممکن است تجهیز بسیار ساده ای به نظر برسد، اما برای کنترل جریان پودر از طریق سیستم انتقال پنوماتیک ضروری هستند. شیرهای دوار باید در شرایط ایده آل باشند تا سیستم به طور ایمن و روان کار کند. اگر مشکلی در فیدر روتاری ایرلاک به وجود بیاید، سیستم باید برای انجام ...  ادامه مطلب